NOVI GLAS

Seksi profesorka istorije spavala sa pola škole – Učenici sve priznali

Fiona Vioti (30) spavala je sa dječacima u školi Bišops Dajosesan Koledž“ u Kejptaunu između 2013. i 2019, potvrdila je istraga. Udata profesorka istorije u jednoj od najelitnijih škola u Južnoafričkoj Republici imala je seksualnu aferu sa bar pet učenika.

Seks skandal otkrio je jedan 18-godišnji đak, tvrdnjama da je bio u “intenzivnoj vezi” sa njom i da je počela da vrši pritisak kad je htio da raskine.

“U početku je pristao na sve, ali je postao žrtva kad nije mogao da raskine. Profesorka mu je u početku slala poruke da se nađu kod nje kući, ali je dostiglo nivo kada mu je svega bilo dosta, kaže roditelj učenika i dodaje da nije htjela da ga ostavi na miru pa su na kraju otišli do direktora.

Fiona je koristila priliku da zavede tinejdžere i kao trener vaterpolo tima, a iznenada u oktobru dala je otkaz, nekoliko dana prije nego što se optužba pojavila u javnosti. Privatni istražioci koje je angažovala škola otkrili su da je ona ciljala punoljetne đake bar šest godina, prije i poslije udaje za investitora Pava Viotija (32). Pronašli su i njene eksplicitne snimke koji su kružili školom i po internetu, ali nisu otkrili kome ih je slala.

Profesorka se prethodno bavila modelingom i njene fotografije su izašle u časopisu “Sports Illustrated”. Njen djed je bio direktor ove, inače hrišćanske, škole, dok je njen otac, kao i ona, tu predavao istoriju.

Lokalni mediji pišu da neće biti pokrenut disciplinski postupak jer je već dala otkaz, ali da je malo vjerovatno da će ikada moći da predaje.

 

(atv)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .