NOVI GLAS

Mladen Petrović : Bijeljina sljedeće godine dobija javnu garažu na pet nivoa!

Direkcija za razvoj i izgradnju grada Bijeljina završila je ove godine nekoliko važnih projekata u oblasti prostornog planiranja, među kojima je i plan javne garaže, čija bi gradnja trebalo da počne dogodine.

– Završili smo projekat rekonstrukcije Sokolskog doma, zgrade urbanizma, sportskih hala u Patkovači i Velikoj Obarskoj, kao i projekat rekonstrukcije sportske dvorane u Račanskoj ulici, te budućeg izgleda nove autobuske stanice u Bijeljini – rekao je direktor Direkcije Mladen Petrović ističući da je završen i novi urbanistički plan grada koji će se uskoro naći u skupštinskoj proceduri.

Direkcija za razvoj i izgradnju upravlja i naplatom i kontrolom javnih parkirališta u Bijeljini. Na području grada obilježeno je 850 parking mjesta, a izgradnjom javne garaže jednim podzemnim i četiri nadzemna nivoa, za koji je takođe izrađen projekat, gužve na parkinzima biće manje.

– Očekujemo da sljedeće godine počne izgradnja javne garaže u užem centru grada. Kada se ovaj posao završi možemo razmišljati o eventualnim promjenama postojećeg sistema parkiranja. Razmišljamo o uvođenju nulte stope u blizini zgrade gradske uprave, kako bismo ograničili parkiranje na sat ili dva u toj zoni, da bi se ljudi što minimalnije zadržavali – naveo je Petrović.

 

 

(glassrpske)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .