NOVI GLAS

Ugledni bijeljinski privrednik dobio vrijedno priznanje svog rodnog mjesta (Video)

Đorđe Slavinjak, ugledni bijeljinski privrednik, nedavno je dobio vrijedno priznanje svog rodnog mjesta Višnjićeva.

Kako je rečeno iz mjesne zajednice, željeli su da mu se na dostojanstven način oduže za sve što je učinio u prethodnim godinama za svoje rodno selo.

“Meni je zaista zadovoljstvo što sam se eto slučajno rodio u Višnjićevu prije nekih 58 godina i ja svoje Višnjićevo i svoj Srem nosim u srcu gdjegod da se nalazim. Nastojim da, kad god mogu, dam svoj doprinos razvoju mjesne zajednice, da podržim sportske i kulturne manifestacije i sve druge vidove aktivnosti koji su ovdje prisutni”, rekao je Slavinjak za TV KCN.

Kako ističu Višnjičani, nema te organizacije kojoj Đorđe Slavinjak nije pomogao kroz brojne donacije i finansijsku pomoć. To je posebno izraženo prethodnih godina, kada je u skoro svim prilikama, priskakao u pomoć mještanima svog rodnog sela. 

S druge strane, Slavinjak je izrazio je zadovoljstvo što Višnjićevo živi punim plućima u vremenu kad ljudi masovno odlaze sa ovih prostora, posebno sa sela.

Priznanje mu je dodijeljeno na međunarodnoj književnoj večeri koja je, kako je istakao, za njega bila veoma posebna.

“Shvatio sam da je Višnjićevo jedno veliko mjesto, da je Filip Višnjić jedan veliki čovjek i da zaista treba da budemo ponosni na njega”, rekao je Slavinjak.

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
error: Content is protected !!