NOVI GLAS

Siniša Mihajlović izašao iz bolnice poslije liječenja uz srpski pozdrav (Foto)

Siniša Mihajlović je završio novu fazu lečenja od leukemije.

Nako što je obavio treću turu hemoterapije, on je danas u prijepodnevnim satima napustio osmi paviljom hematološkog odeljenja bolnice “Sant'Orsola” i to u društvu supruge Arijane.

Ona je o tome obavestila javnost na Instagramu, uz zajedinčke fotografije, na kojima se vidi kako njen suprug, trener Bolonje, sa tri podignuta prsta šalje pozdrave.

– Nema boljeg osećaja. Idemo kući – napisala je Arijana Mihajlović, koja je u braku sa našim reprezentativnim asom donijela na svet petoro dece, tri sina i dvije kćerke.

Podsjetimo, Mihajlović je 13. jula objelodanio da su ljekari na jednom rutinskom pregledu utvrdili da ima akutni oblik leukemije, ali ga to nije spriječilo da u više navrata vodi ekipu Bolonje, što iz bolnice, u pauzama terapija, što na stadionu kada bi trebalo da je na “kućnoj fazi oporavka”.

View this post on Instagram

❤️ Più bella cosa non c’è ….❤️ Back Home ❤️

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

Nasmijani izlazak iz pomenute zdravstvene ustanove, nadamo se svi, nagovještava da uspješno okončanje borbe sa opakom bolešću – nije daleko. “Forza Sinisa”, što bi poručili navijači mnogih italijanskih klubova u poslednje vreme, želeći brzo ozdravljenje nekadašnjeg asa u kopačkama, a sada vrsnog trenera.

 

(srpskainfo)

POSTANIMO PRIJATELJI