NOVI GLAS

Bijeljina – Novo u Sport Reality radnjama : Znate li šta su “hibrid” patike?!

Kada kupujemo obuću, uvijek smo u nedoumici da li smo izabrali dovoljno kvalitetnu i da li ćemo ih “iznosati”. Ženama je posebno važno da je, uz sve to, obuća i pogodna za kombinovanje sa odjećom i da se uklapa uz razne stilove.

Na tržištu postoji ogromna ponuda obuće za sva godišnja doba, a šta kada bismo vam rekli da postoji model koji možete nositi tokom cijele godine? Upoznajte “hibrid patike”!

“Hibrid patike”, kako je nezvaničan naziv ovog modela obuće, zapravo su patike koje, zahvaljujući dizajnu i materijalu od kog su napravljene, mogu proći i kao ljetnja, ali i kao zimska obuća.

Najčešće su u pitanju kožne patike, ili patike od velur kože. To im omogućava izdržljivost i nepropuštanje u slučaju kiše ili snijega dok, s druge strane, ne narušava dizajn.

A kada je o dizajnu riječ, on varira od proizvođača do proizvođača. Postoje i tzv. “plitke”, ali najveći broj “hibrida” su duboke ili poluduboke patike.

Tako je vaša noga zaštićena i ljeti i zimi, a na sve to, ne morate da razmišljate o uklapanju, jer idu uz sve.

Gdje ih naći?

“Hibrid patike” u Bijeljini možete pronaći u Sport Reality radnjama, gdje je u ponudi najširi izbor modela više proizvođača.

Najveći izbor ovakve obuće možete naći naći OVDJE.

 

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .