NOVI GLAS

Bijeljina – “Džambo” otvoren u Bijeljina city mall-u, novih 40 radnih mjesta (Foto)

Na 1.800 metara kvadratnih i više od 30.000 artikala, u Bijeljini je danas počeo sa radom novi „DŽambo“ centar grčkog maloprodajnog lanca, koji posluje u okviru „Balfin grupe“, jedne od najvećih investicionih grupacija na Balkanu. Bijeljinski „DŽambo“ svečano su otvorili gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i izvršni direktor „DŽambo“ prodaje za države regiona Toljan Papajorgji.

Prvi „DŽambo“ u BiH je počeo s radom 2017. godine, a u Bijeljini je danas otvoren peti prodajni centar u kojem je zaposleno 40 radnika. „Balfin grupa“ je do sada uložila preko tri miliona evra u prodajne objekte „DŽamba“ u BiH, sa više od 300 radnika.

– Prva prodavnica je otvorena u Atini 1986. godine kao prodavnica igračaka. Nakon toga, koncept prodaje se mijenjao prilagođavajući se svim kupcima, ne samo djeci. Danas u našoj ponudi, osim sezonske linije proizvoda – božićnog i ljetnog asortimana, kupci mogu pronaći artikle za uređenje doma, garderobu, školski pribor, brojne asesoare… Ono što nas čini drugačijim je veliki izbor i bogata ponuda proizvoda uz pristupačne cijene i evropski kvalitet robe. Svi proizvodi dolaze iz centrale u Atini, a u skladu su sa evropskim direktivama o kvalitetu – istakao je Papajorgji.

Gradonačelnik Mićić je izrazio zadovoljstvo što je otvaranjem prodajnog centra „DŽambo“ zaposleno 40 radnika.

– Gradska uprava čini sve što je u njenoj nadležnosti da investitorima olakša poslovanje i stvori povoljno poslovno okruženje, s krajnjim ciljem otvaranja novih radnih mjesta za naše sugrađane, odnosno, poboljšanja životnog standarda građana – poručio je Mićić.

Osim „DŽamba“, u „Bijeljina siti molu“ (Bijeljina City Mall) uskoro će biti otvoren i novi „Tropik“ market u kojem će biti zaposleno još 50 radnika, a investitori najavljuju i proširenje objekta “Bijeljina siti mola” čime će Grad dobiti savremeni tržni centar, po uzoru na velike gradove u regionu.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .