NOVI GLAS

Semberija – O Braninoj ljubavi prema Ivani bruji cijela Semberija, a ovo je njihova priča

Društvenim mrežama odjeknula je vijest o mladiću iz Semberije koji je na originalan način zaprosio svoju djevojku. Naime, Brano Spasojević iz Velike Obarske, koji inače igra za mjesni fudbalski klub, pred početak utakmice zaprosio je Ivanu Došlo. Dan nakon ovog događaja, NoviGlas je razgovarao sa Spasojevićem. Evo šta je rekao za naš portal.

Ivana i Brano su iz istog mjesta, Velike Obarske. Išli su u istu osnovnu školu i mimoilazili su se godinama, započinje priču za NoviGlas budući mladoženja.

“Znali smo se još od osnovne škole, ali smo se zvanično upoznali prije tri godine. Međutim, varnica je sijevnula prije godinu dana i od tada se nismo razdvojili”, kaže Spasojević za NoviGlas.

Kako kaže, nije očekivao da će njegov gest imati takav odjek u javnosti, ali oduvijek je želio da tako nešto uradi za svoju buduću suprugu.

“Veliki sam zaljubljenik u fudbal i maštao sam o ovakvoj prosidbi. Za mene je fudbal posebna stvar, a i ona je posebna. Kad se spoje dvije posebne stvari, eto šta dobijete”, priča nam kroz osmjeh Brano.

Dan nakon vjeridbe, porodica, prijatelji, pa i sami budući mladenci još sabiraju utiske. Ivana je, kaže Brano, oduševljena gestom.  Iako su oboje mladi, kažu da su pronašli ono što su tražili i da su spremni da provedu život zajedno.

“Svadba je već zakazana. Devetog novembra, eto, za nešto više od deset dana, pravimo svadbu u Velikoj Obarskoj, kod mene kući”, kaže za NoviGlas Brano.

 

NoviGlas

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .