NOVI GLAS

Evo ko ljubi kćerku Bakira Izetbegovića! (Foto)

Adnan Cerić, u gejming svijetu YouTubea poznatiji kao CeriX, već određeno vrijeme simpatije pored onih prema video igrama gaji i prema Jasmini Izetbegović, kćerci jedinici lidera SDA Bakira Izetbegovića.

CeriX je je jedan od najuspješnijih bh. jutubera koji zarađuju novac igrajući igrice, a pri tome ih komentariše na sebi svojstven način. Njegov rad na YouTubeu danas prati blizu 300.000 osoba.

Adnan i Jasmina svoju vezu već duže vremena ne kriju s obzirom da često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, bilo da se radi o putovanjima, noćnim izlascima sa prijateljima ili drugim događajima.

Bakirova jedinica se mnogo manje eksponira u javnosti. Jasmina Izetbegović, uprkos činjenici da su joj roditelji Bakir i Sebija svakodnevno u fokusu javnosti, nije neko ko se voli pojavljivati u medijima.

Završila je Akademiju likovnih umjetnosti, a sada se vodi kao osnivač i generalna direktorica marketinške agencije FabCat Creative, nakon kratkog angažmana u Simurg Mediji, kompaniji sa turskim kapitalom u BiH.

Među brojnim prijateljima zaljubljenog para je i najpoznatiji bh. reper Jala Brat sa kojim su u augustu objavili fotografiju iz noćnog izlaska, piše Klix.

“Znaš da će avgust biti dobar kad počne pristizati super raja sa svih strana i još ti Jala Brat otpjeva ‘Da te nije Alija'”, napisala je Izetbegović na Facebooku.

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI