NOVI GLAS

Pronađena kuma ljubavnica iz Dervente – Njen izgled šokirao lovce koji su je našli (Foto)

Mirjana Vidaković koja je prije skoro mjesec dana nestala na području Dervente pronađena je u nedjelju u šiblju kod jezera na području Prnjavora.

Da je Vidakovićeva nestala policiji je prijavio njen kum Miro Bojanić 21. septembra, a koji je poslije toga počinio samoubistvo. On je tada rekao policiji da ju je zadnji put vidio desetak dana ranije.

Prema pričama mještana njih dvoje su bili u ljubavnoj vezi, od trenutka kada joj je umro suprug.

Mirjanu su u nedjelju u blizini ribnjaka u Prnjavoru pronašli lovci iz tog grada.

Mirjana je u teškom stanju i prevezena je u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

U Policijskoj upravi Doboj su, potvrdili da je Vidakovićeva pronađena.

Podsjetimo, regionom je odjeknula vijest da je njen kum, Miro Bojanić prijavio njen nestanak još 23. septembra. Tada se već znalo da su kumovi bili i u ljubavnoj vezi.

– Slučaj je prava misterije za sve u Derventi, jer niko ne zna šta se tačno krije iza ove prijave. Bojanić je prijavio da je ona nestala, i to je moguće, odnosno nije isključena mogućnost da je ona negdje odlutala. Međutim, nije isključena ni mogućnost da je ona pobjegla od Bojanić i da se negdje krije –rečeno je tada u medijima.

Slučaj je dobio novi zaplet kada se 3. oktobra Miro Bojanić objesio u svom porodičnom domaćinstvu,a iza sebe nije ostavio nikakvih tragova o razlozima.

– Poznato je da je Miro, nakon što se više od godinu dana vratio sa rada iz Austrije, volio da popije. Našavši se u ljubavnom trouglu, često se svađao i sa suprugom i sa kumom ljubavnicom. Mada teško povrijeđena, supruga ga je odvraćala da se, kako je rekao, ubije, i da sve to nije vrijedno njegovog života. Navodno je odbrusio “j…š takav život” i bukvalno se pred njenim očima objesio o drvo – rekao je tada izvor “Novosti” upućen u ovaj slučaj.

Da li će Mirjana dati objašnjenje za cijeli slučaj, ostaje da vidimo, ali za sada nije poznato šta se sa njom dešavalo u zadnjih više od mjesec dana.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .