NOVI GLAS

Obračun u Novom Pazaru – Kik-bokser pucao u sina lokalnog biznismena u centru grada!

Novopazarska policija intenzivno traga za Emirom H. (28) zbog sumnje da je u četvrtak, oko 15 časova, u centru grada, pucao iz vozila u pokretu na Amina S. (30) i nanio mu povrede noge.

Do pucnjave je došlo u Ulici Stefana Nemanje, pred velikim brojem prolaznika, kada je, prema nepotvrđenim informacijama, Emir H. ispalio nekoliko hitaca iz automobila u pravcu Amina S., pogodivši ga tom prilikom u nogu, piše Blic.

Povrijeđeni mladić prebačen je u novopazarsku Opštu bolnicu gde mu je ukazana pomoć, a prema posljednjim informacijama iz te zdravstvene ustanove, njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Nakon pucnjave, vozilo sa napadačem se udaljilo u nepoznatom pravcu i on je i dalje u bjekstvu.

Osim za Emirom H., policija traga i za osobom koja je upravljala vozilom iz kojeg je pucao, a prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je automobilom upravljao njegov otac.

Prema našim saznanjima, povrijeđeni Amin S. je sin poznatog novopazarskog biznismena koji je sa braćom devedesetih godina među prvima u Novom Pazaru pokrenuo proizvodnju odjeće od džinsa i obogatio se.

Inače, Emir H. se bavio kik-boksom, a 2016. godine je teško povređen u jednoj pucnjavi nakon koje je ostao nepokretan.

U njega je, nakon koncerta Šaka Polumente, pucao Dženan Kačar (35) i nanio mu teške povrede kičme zbog kojih više nije mogao da pomjera noge.

Motiv zbog kojih je pucao u Amina S. još uvek nisu poznati, mada se spekuliše da su izvijesno vrijeme bili u sukobu.

 

(blic)

POSTANIMO PRIJATELJI