NOVI GLAS

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana

Pretežno sunčano vrijeme sa temperaturama koje će se kretati i do 28 stepeni Celzijusa očekuje se u Bosni i Hercegovini narednih dana.

Drugog dana vikenda, u Bosni i Hercegovini će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti dosta magle.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu zemlje i do 15 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura vazduha uglavnom između 18 i 25, na jugu zemlje do 27 stepeni.

U ponedjeljak, u BiH će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle.

Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između pet i 11, na jugu zemlje do 15 stepeni. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 20 i 26, na jugu zemlje do 28 stepeni.

U BiH pretežno sunčano vrijeme očekuje se i u utorak. Prije podne u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle.

Najniža jutarnja temperatura većinom između pet i 11, na jugu zemlje do 15 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 27 stepeni.

U srijedu, u BiH očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između pet i 10, na jugu zemlje do 15 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 27 stepeni Celzijusa.

 

(nezavisne)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!