NOVI GLAS

Varao sirotinju – Ženama naplaćivao “sređivanje” donacija!

Albina Bešića (41) iz Sanskog Mosta uhapsila je prijedorska policija nakon što je varao starije žene u mjestu Ljubija predstavljajući se kao član organizacije koja im može “srediti” donaciju uz novčanu nadoknadu.

Sumnjiče ga za prevaru, a kako saznajemo starijim ženama je nudio da će im “srediti” određene donacije, ljekovita ulja, jastuke dormeo i ogrev te od njih uzimao od 20 do 50 maraka.

“U pitanju su četiri žene. Od dvije je uzeo po 20, a od dvije po 50 maraka”, rekao je izvor “Nezavisnih”.

Kako je potvrđeno iz policije, A.B. sumnjiče da je u srijedu od devet do 11 časova na području Ljubije dovelo u zabludu četiri osobe, nudeći im lažnu donaciju u ogrevu i drugim predmetima.

“Tokom hapšenja kod njega je nađen i privremeno oduzet predmetni novac. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv A.B. biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela prevara”, naveli su iz policije.

Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da budu oprezni prilikom posjeta nepoznatih osoba koje nude na prodaju masažere, odjevne predmete, druge proizvode ili usluge, kao i da u slučaju bilo kakve sumnje na nedozvoljene radnje o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu ili na besplatni broj 122.

 

(nezavisne)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!