NOVI GLAS

Stali da pomognu krvavoj djevojci, pa umalo dobili batine!

Policijskoj stanici Modriča, u ponedjeljak oko 20 časova, prijavljen je nesvakidašnji incident koji se desio u selu Jezero u opštini Vukosavlje.

Foto: Vid Blagojević

Naime Jozo Šimić (65) iz sela Srnava naišao je “mercedesom“ sa drugarom Veselkom Petrićem u Jezeru na devojku koja stajala pokraj puta sva krvava. Kada su je pozvali da joj pomognu i kada je ona sjela u njihov auto, naišao je u velikoj brzini „golf“ bez registrskih tablica i tri puta od pozadi udario u „mercedes“.

– Odmah smo pozvali policiju, međutim bijeli „golf“ se tad pojavio i ispred nas i opet tri puta udario u naš auto da bi na kraju udario lijevu stranu „mercedesa“ i tom prilikom je slomio točak. Mladić je izašao iz „golfa“ i počeo je da nam prijeti, psovao nam je sve po spisku. Bio je vidno pijan. Došla je policija, a on je pobjegao prema Odžaku. Pripadnici MUP-a su preuzeli djevojku koja nam je rekla da je iz Šamca. Mi smo željeli samo da joj pomognemo jer je bila sva krvava i iscrpljena, najvjerovatnije od batina – ispričao nam je Veselko Petrić, svedok događaja.

– Odmah po prijavi reagovali su policajci iz Policjske stanice Modriča, pronašli su i identifikovali lice, te utvrdili da se radi o osobi inicijala M.R. iz Odžaka u FBiH i ženskom licu S.T. iz Šamca. Lice inicijala M.R. je lišeno slobode i nad istim je izvršeno alkotestiranje i testiranje na opojne droge, prilikom čega je kod istog utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu i da je isti pozitivan na određenu opojnu drogu. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj – saopšteno je iz Polcijske uprave Doboj.

Foto: Vid Blagojević

Kako samo saznali radi se o Miletu Raduloviću (25) je iz Novog Grada u opštini Odžak koji je registrovani narkoman i mladić koji od ranije imao problema sa zakonom, dok je djevojka S.T. (27) iz Šamca i kako smo nezvanično saznali predstavila sa kao supruga Radulovića.

 

(novosti)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!