NOVI GLAS

Bijeljina – Evo ko je optužen za pljačku mjenjačnice “Kod Miše” u centru Bijeljine!

Bijeljinski sud potvrdio je optužnicu i protiv osumnjičenih za pljački mjenjačnice krajem avgusta ove godine u centru Bijeljine. 

Optužnicom se Ermin Rešidović i Eldin Kadrić terete da su, 30. avgusta u jutarnjim časovima, opljačkali mjenjačnicu “Kod Miše” u ulici Gavrila Principa u Bijeljini, i tom prilikom ukrali oko 2500 maraka. 

Oni su u pljačku krenuli automobilom “mercedes E320” koji je vozio Kadrić. On se parkirao ispred mjenjačnice, a Rešidović je, maskiran i uz prijetnju pištoljem, oteo novac.

Krenuo je da bježi, ali ga je radnik mjenjačnice sustigao. Došlo je do naguravanja, pa je Rešidović, prema optužnici, ispalio metak u vazduh, pri čemu mu je ispao veći dio novca. 

Čuvši pucanj, njegov ortak u zločinu, Kadrić, je dao gas i pobjegao sa lica mjesta, a Rešidović je pješke nastavio da bježi preko obližnjih dvorišta. Efikasnom intervencijom bijeljinske policije, obojica su ubrzo uhapšena.

Inače, Rešidović je stari policijski znanac, koji je već nekoliko puta hapšen zbog pljački, razbojništva i trgovine drogom. On se u centru pažnje našao i prošle godine, kada je za njim napravljena prava filmska potjera nakon što je opljačkao kladionicu “Bet Live”. Tom prilikom je, sa policijom za petama, bjažao u Polu od Sarajeva do Konjica, a uhapšen je u stanu u kojem se potom skrivao.

 

NoviGlas

 

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!