NOVI GLAS

Sreća i ponos – Bračni par dobio djecu nakon 23 godine borbe

Bračni par Stajić iz Trebinja poslije 23 godine borbe uspjeli su da postanu roditelji zahvaljujući vantjelesnoj oplodnji, u čemu im je pomogla i trebinjska Gradska uprava.

U kuću Marije (46) i Budimira (59) Stajića danas su stigli blizanci Snežana i Nikola. Iz Banjaluke su doletjeli helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske.

Novopečeni majka i otac nisu krili oduševljenje što u naručju drže potomke. Otac Budimir poručuje da ne treba odustati već se boriti, jer su djeca smisao života.

Srećni roditelji ističu da u borbi za potomstvo nisu bili sami i da su im odlazak na vantjelesnu oplodnju u Češku pomogli Gradska uprava i Udrženje “Bebe” iz Trebinja. Ovaj, peti pokušaj vantjelesne oplodnje, bio je posljednji i uspješan.

Stajići kažu da veliku zahvalnost duguju bivšem gradonačelniku Luki Petroviću i sadašnjem Mirku Ćuriću.

Najveća podrška, napominju, stigla je iz Udrženja porodica sa problemom steriliteta “Bebe” i predsjednika Snežane Misite, po kojoj su i nazvali kćerku da bi joj zahvalili.

– Drago mi je i ponosna sam. Snežani želim lakši život, ali da bude uporna kao ja – kaže Misita.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić ističe da je ovo samo još jedan od dokaza da se isplati ulagati u porodicu.

Udruženje “Bebe” uručilo je danas zahvalnice Bobanu Kusturiću iz Helikopterskog servisa Republike Srpske, koji su majku odvezli na porod u Banjaluku i vratili, generalnom direktoru “Elektroprivrede Republike Srpske” Luki Petroviću i gradonačelniku Mirku Ćuriću.

 

(srpskainfo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!