NOVI GLAS

Bijeljina – Pogledajte kako je bilo na izboru za Mis Srpske – Ivana je najljepša! (Foto galerija)

Devetnaestogodišnja Ivana Ignjatović, farmaceutski tehničar iz Šamca, izabrana je u bijeljinskom hotelu „Drina“ za „mis“ Republike Srpske. Prva pratilja je Kristina Perić iz Derventa, a druga Dunja Marić iz Doboja.

Devetnaestogodišnja Ivana Ignjatović, farmaceutski tehničar iz Šamca, izabrana je u bijeljinskom hotelu „Drina“ za „mis“ Republike Srpske, na takmičenju koje je organizovala Direkcija BiH za „mis sveta“.

Lenta prve pratilje i titula „mis televotinga“ pripala je Kristini Perić iz Dervente, dok je za drugu pratilju i „mis fotogeničnosti“ izabrana Dunja Marić iz Doboja. Titula ABC models RS 2019, po ocjeni stručnog žirija, pripala je Dajani Verić iz Banjaluke.

Od ukupno 22 djevojke koje su se takmičile za Mis RS, žiri je izabrao 13 djevojaka, među njima pet iz Bijeljine, koje će se takmičiti za mis BiH, a pobjednica sa tog takmičenja će učestvovati na izboru za mis sveta.

– Presretna sam zbog titule, a posebno mi je drago što je Šamac po prvi put dobio misicu Republike Srpske, uzbuđeno je rekla Ivana Ignjatović, najlepša devojka u Srpskoj.

Lente najljepšim devojkama uručio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, a bijeljinsko preduzeće „Semberijatransport“ dodijelilo je najljepšim djevojkama vrijedne nagrade i putovanja.

 

NoviGlas/Novosti

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!