NOVI GLAS

Premijer Višković u Bijeljini o svojoj diplomi : “Moraću da vas razočaram…”

U žižu interesovanja javnosti dospjela je vijest da je predsjednik Vlade RS zatražio na uvid diplome svih zaposlenih u javnoj upravi u Srpskoj. Diplome su u elektronskoj formi stigle u njegov kabinet, potvrdio je Višković za NoviGlas i dodao da je u planu formiranje radne grupe koja će izvršiti provjeru diploma. Dotakao se i svoje. 

Naime, komentarišući činjenicu da se u medijima pojavilo interesovanje i za njegovu diplomu, Višković je kroz osmjeh rekao:

“Ja moram da razočaram sve one koji pitaju za moju diplomu – stekao sam osnovno zvanje na Saobraćajnom fakultetu u Sarajevu, dijete roditelja koji nisu bili u tom vremenu uticajni. Ostao sam kao asistent na fakultetu, a to neko ko imalo zna sabrati dva i dva da to znači samo kvalitet, a ne štela i veza”, rekao je Višković.

On je dodao da je diplomu magistra i diplomu doktora nauka stekao na državnim fakultetima.

“Docent i profesor na državnom fakultetu. Moram vam reći i ovo: kad sam doktorirao, došli su da traže i da provjeravaju moj doktorat, ali su brzo odustali zato što unutra ima mnogo matematike, a njima matematika nije jača strana”, rekao je kroz osmjeh Višković. 

Na kraju je rekao da je, ukoliko je potrebno, spreman da i svoju diplomu da na uvid.

 

 

NoviGlas

 

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!