NOVI GLAS

Dvadesetdvogodišnjak žurio na posao, preticao kolonu i skončao pod teretnjakom! (Foto)

Dvadesetdvogodišnji Marin K. iz Novog Travnika poginuo je u saobraćajnoj nesreći kada je fordom kod Viteza udario u kamion kojim je upravljao H.Đ. (24) iz Viteza.

Stravične slike ostale su na mjestu nesreće u kojoj je u petak u ranim jutranjim satima na magistralnom putu M5 Vitez – Travnik u mjestu Krčevine poginuo 22-godišnjak jer je prednji dio njegovog forda potpuno smrskan nakon što je podletio pod kamion šticar (teretno vozilo namijenjeno za prevoz i utovar stabala) kojim je upravljao H.Đ. (24) iz Viteza.

Prema informacijama iz MUP-a SBK, u nesreći su učestvovala tri vozila – putnički automobil ford te kamioni MAN i volvo, za čijim volanom je bio M.Š. (43) iz Bugojna.

Navodno je mladić koji je žurio na posao preticao kolonu kada se u 5.50 desila ova stravična nesreća, ali istraga nakon uviđaja na mjestu nesreće, koji su obavili pripadnici Odjela krim-policije PU Travnik i kojim je rukovodio kantonalni tužilac, pokazaće pod kojim okolnostima se dogodila.

Koliko je bila teška nesreća, govori činjenica da su tijelo mladića iz potpuno smrskanog auta izvukli vatrogasci, a saobraćaj je na ovoj dionici potpuno obustavljen.

 

(nezavisne)

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!