NOVI GLAS

Beograđanin u Stokholmu likvidiran pred ženom i djetetom – Pucali mu u glavu nasred ulice

U Švedskoj ubijen Beograđanin Saša Todorović (55), višestruko osuđivani kriminalac. On je likvidiran u ponedeljak uveče u Stokholmu ispred jednog butika.

Kako javljaju švedski mediji, Todorović je upucan u glavu i to pred ženom i djetetom. Ubice su ga sačekale kada je iz prodavnice krenuo ka kući. Ostao je mrtav na licu mjesta.

Policija je privela trojicu osumnjičenih za likvidaciju. Dvojica su starosti oko 20 godina, a treći ima oko trideset godina i od ranije je poznat policiji. On je izdržavao zatvorsku kaznu zbog pljačke i trgovine drogom.

I žrtva je dobro poznata švedskoj policiji, pišu tamošnji mediji.

Beograđanin je u Švedskoj odgovarao za desetak krivičnih djela. On se našao iza rešetaka 2015. godine zbog posjedovanja revolvera, a prilikom pretresa stana pronađeno je još oružja. Osuđen je zbog kršenja zakona o oružju i zbog droge.

Njegovo ime se povezivalo prethodnih godina kao ključno u nekoliko opsežnih istraga o švercu droge. Protiv njega je bila podnesena prijava dok je bio u bjekstvu 2002. a nakon što je nađen amfetamin u vrijednosti 65 milona švedskih kruna.

Njegovi saučesnici su osuđeni na 10 godina zatvora, a protiv njega je obustavljen postupak 2012. godine. Posljednjih godina bavio se ugostiteljstvom i radio distribuciju povrća zajedno sa jednim od najpoznatijih pljačkaša u Švedskoj. Švedska štampa piše da likvidacija ima veze sa zločinima, pljačkama i ubistvima većeg broja zločinaca.

 

(telegraf)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!