NOVI GLAS

BMW nakon sudara sletio na prugu, a onda je uslijedila prava drama!

Prava drama odvijala se sinoć nakon što se vozilo marke BMW kojim je upravljao Turčin M. D. (44), sudarilo sa “volvom” bugarskih tablica, nakon čega je BMW sletio sa kolovoza i pao sa visine od čak 10 metara na prugu Niš-Dimitrovgrad.

Foto: Bane Janačković

Naime, na mjestu suvozača nalazila se njegova supruga E. D. (42), a u kolima je sa njima bilo i dvoje djece, starosti 10 i 13 godina.

Do nesreće je došlo kada su se turski državljani sudarili sa Bugarima, usljed čega je BMW pao na prugu, a zatim je uslijedila prava drama.

Turkinja je, iako povrijeđena, uspjela da pozove nišku policiju i na lošem engleskom kaže da su imali udes, ali nije umjela da objasni gdje se tačno saobraćajka dogodila.

Odmah nakon njenog poziva, krenula je patrola. Dežurni policajac je održavao vezu sa njom, hrabrio je i navodio ekipu, objašnjavao kako će vidjeti auto i kako da se oglasi, da izdrži dok ne stigne prva pomoć.
Na svu sreću, patrola je brzo pronašla mjesto nesreće, kao i hitna koja je povrijeđenu ženu prevezla do Kliničkog centra.

Turkinja je trenutno na ortopediji, dok je njen supurg, vozač BMW, nepovrijeđen. Jedno od djece ima prelom butne kosti i biće operisano.

Kako je saopštila niška policija, udes se dogodio u 2.50 sati kod Sićevačke klisure.

 

(Blic)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!