NOVI GLAS

Mićić odgovorio Ćoriću – “Otpiši nam barem kamate!”

Povodom izjave predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Nedeljka Ćorića da lokalna vlast vrši politički pritisak na FK „Radnik“, reagovao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

– Grad Bijeljina nema nikakvu potrebu da ometa rad Fudbalskog kluba „Radnik“ koji sezonu za sezonom pokazuje kontinuitet kvaliteta u nastupima na domaćim terenima, ali i na međunarodnim utakmicama. Naprotiv, iz gradskog budžeta se svake godine za „Radnik“ izdvaja najviše sredstava od svih sportskih klubova na području Bijeljine. Slijede i veliki infrastrukturni radovi na kompleksu Gradskog stadiona, sve s ciljem da upravo „Radniku“ obezbijedimo bolje uslove za rad – ističe Mićić u saopštenju, dodajući da je nedavno potpisan ugovor za izgradnju reflektora na ovom stadionu.

Nakon postavljanja reflektora, „Radnik“ će moći da igra međunarodne utakmice na domaćem terenu, ali i utakmice domaćeg prvenstva u večernjim terminima, koji su mnogo atraktiviji za publiku, dodaje se u saopštenju gradonačelnika.

– Moji i odnosi Gradske uprave sa Mladenom Krstajićem su sasvim korektni i izuzetno cijenimo sve rezultate koje je „Radnik“ sa Krstajićem na čelu postigao. Umjesto pokušaja da unese razdor između Grada Bijeljina i „Radnika“, pozivam gospodina Ćorića, kad mu je već toliko stalo do „Radnika“, da zajedno sa „Elektro-Bijeljinom“ konkretno pomogne našem fudbalskom klubu, tako što će bar otpisati kamatu na račune za električnu energiju – zaključio je gradonačelnik Mićić.

 

NoviGlas

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .