NOVI GLAS

Budimo humani – Pomozimo Nikoli Grabovičkiću iz Bijeljine

Nikola Grabovičkić tridesettrogodišnjak iz Bijeljine boluje od karcinoma. Za liječenje mu je potrebna pomoć dobrih ljudi. Nikola je u Hamburgu na terapijama koje su do sada plaćene 160.000 EUR, ali mu je potrebno još 100.000 EUR.

Nikolina majka Dana moli sve ljude dobre volje, koji su u mogućnosti, da pomognu u vidu novčanih sredstava koja su neophodna za troškove liječenja.

Nikola Grabovičkić, je doktor veterinarske medicine, sportista, bivši košarkaš KK Radnik Bijeljina, koji se trenutno nalazi na liječenju u Njemačkoj.

“Nakon dvogodišnjeg liječenja i dvije operacije na klinikama u Beogradu, koje su me finansijski iscrpile, ukazala se nada za izliječenje na klinici u Hamburgu, Njemačka. Iznos traženih sredstava sam uplatila pozajmicom i prodajom stana u iznosu od 160.000 EUR, ali zbog dodatnih zdravstvenih tretmana, klinika potražuje još novca. Obzirom da nisam u mogućnosti uplatiti novi traženi iznos oko 100.000 EUR, u zavisnosti od broja hemoterapija, potrebna mi je pomoć”, objašnjava Dana Grabovičkić.

Dodaje da je kao samohrana majka, koja je sahranila supruga, takođe teško oboljelog od karcinoma, ostala, sa tada dva maloljetna djeteta koje je sama fakultetski obrazovala, i moli sve sugrađane da pomognu, shodno mogućnostima.

Novčani iznos možete uplatiti  na broj  računa namjenjen u te svrhe:  

SBERBANK BIJELJINA

567-343-59002389-88 (za liječenje Nikole Grabovičkića)

Kontakt telefon:  065 549 172 – Dana

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!