NOVI GLAS

Oproštajno pismo odlazećeg kapitena Zvezde – “Idem ponosno, prva i najveća ljubavi!”

Novi igrač APOEL-a, Vujadin Savić, oprostio se od Crvene zvezde.

Duga transfer saga okončana je odlaskom nekadašnjeg kapitena na Kipar, od čega će Zvezda dobiti 50 odsto od narednog transfera.

“Prva i najveća ljubavi! Ti, pa svi ostali! Uz tebe sam odrastao, pesmom o tebi počinjao je i završavao se svaki dan! Želim da ti se zahvalim što si mi pruzila šansu, čast i privilegiju da nosim i branim taj sveti grb i crveno-bele boje! Da budem predstavnik navijača na terenu! Da budem prvi kapiten u istoriji kluba koji je uveo Zvezdu u Ligu šampiona, zajedno sa saigračima, stručnim štabom, upravom i najboljim navijačima na svetu! Hvala ti što si mi omogućila da ostvarim skoro sve svoje dečačke snove, da osvojim i dignem pehar na našoj Marakani” – napisao je Savić pred reči zahvalnosti.

“Želim svima da se zahvalim na prelepoj saradnji koju smo imali ove dve godine! Upravi, treneru, saigračima, novinarima, ljudima koji su zaposleni u klubu, navijačima! Ponosno i uzdignutog čela sam otišao jer sam ponašanjem, zalaganjem i igrama opravdao poverenje svih vas! Nedostajaće mi duh Marakane, trenutak kada izlazimo iz tunela i glasno viknem AJMO CIGANI, huk sa tribina, zvezdaška i prava svlačionica! Sve! Posebnu zahvalnost dugujem našim navijačima, DELIJAMA! Tu energiju i ljubav koju ste pokazivali i pokazujete prema meni nikada neću zaboraviti! Voleti i biti voljen! TO JE MOJ NAJVECI USPEH! Možda ste izgubili mene kao igrača, ali ste ponovo dobili jednog od vas! Čuvajte i branite našu Zvezdu najbolje što umete! Srećno i veliko hvala za sve”!

 

(nezavisne)

POSTANIMO PRIJATELJI