NOVI GLAS

Učesnik saobraćajke opisao jeziv sudar u kojem je povrijeđen Kuzmić – “Za dlaku smo izbjegli smrt”

Radio sam u Njemackoj i krenuo kuci porodici, a eto umalo da poginem. Da nismo pobjegli i udarili u brinu pitanje je da li bismo kum i ja preživjeli, rekao je za “Nezavisne” prijedorski bokser Dražan Janjanin (30).

On je kao suvozač pukom srećom jutros izbjegao tragediju u saobracajnoj nesreci u kojoj je teško povrijeden i košarkaš Ognjen Kuzmić.

Janjanin je istakao da mu je ušivena ruka te da ima još nekoliko povreda po tijelu ali, dodaje ozbiljnije povrede je, srecom izbjegao.

“Taj automobil se odjednom stvorio iskred nas, ne znam ni kojom brzinom. Kum je bio priseban pa je pobjegao i udario u brinu. Da nas je udario direktno, pitanje je da li bismo ostali živi, ovako nam je otkinuo zadnji kraj odnosno zadnji lijevi tocak i vrata su otkinuta, a taj auto je projurio još 200 metara dole”, rekao je Janjanin za “Nezavisne”.

Istice da je njegov kum lakše povrijeden, a šokiran je činjenicom da su za dlaku svi mogli nastradati.

“Mi smo se bježeći, popeli na brinu koja nas je odbacila i prevrnula na krov,  taj auto je produžio i prevrnuo se u jarak. U šoku sam”, istice Janjanin.

Udes se desio oko pet časova kada su se na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor u Ramicima sudarili porše u kojem su bili Kuzmic i Bogdan Ilic (29) iz Bijeljine i bmv u kojem su bili Janjanin i njegov kum Marko Miljatovic (32).

 

(nezavisne)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!