NOVI GLAS

Bijeljinski SDS proslavio Petrovdan – Pogledajte kako je bilo na obilježavanju (Foto)

U prisustvu brojnih gostiju, članova Srpske demokratske stranke među kojima su bili i osnivači, narodnih poslanika i predstavnika drugih političkih stranaka, u prostorijama Gradskog odbora SDS u Bijeljini proslavljen je Petrovdan – krsna slava stranke ali i 28. godišnjica osnivanja prve stranke srpskog naroda u BiH.

Nakon vjerskog obreda i lomljenja slavskog kolača u prostorijama Gradskog odbora SDS, položeno je cvijeće na spomenik i odata pošta borcima poginulim u Odbrambeno-oslobodilačkom ratu i kralju Petru Oslobodiocu, a slavski ručak upriličen je u hotelu „Drina“.

– Svim članovima SDS čestitam slavu i zahvaljujem se ljudima koji su osnovali i stvorili jednu veliku političku stranku kao što je SDS, počev od Milana Novakovića, prvog predsjednika, ali i svim drugim predsjednicima SDS-a koji su uspjeli održati veliku stranku u Bijeljini i na prostorima RS. To su ljudi koji su 1990. godine shvatili da neko treba da štiti interese srpskog naroda na ovim prostorima i oko te ideje se politički organizovali. Od tada pa do danas mi smo stranka koja je uz narod, radi sa narodom i štiti interese našeg naroda, ali i poštuje druge u Srpskoj – istakao je predsjednik Gradskog odbora SDS u Bijeljini Mićo Mićić.

On je dodao da nakon izbora Mirka Šarovića, kao najiskusnijeg čovjeka u SDS za predsjednika stranke, očekuje da se gradski odbori u Banjaluci, Prijedoru i Doboju konsoliduju u narednom periodu, tako da na predstojećim izborima SDS ponovo bude pobjednička straka i vrati se na mjesto koje kao osnivač Republike Srpske zaslužuje.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!