NOVI GLAS

Bijeljina – Gradska uprava najavila kapitalne investicije u stadion FK “Radnik”

Nakon što su fudbaleri Radnika iz Bijeljine priredili senzaciju i savladali favorizovani Spartak iz Trnave, oglasila se i Gradska uprava grada Bijeljina, ito sa čestitkama, ali i novčanim obećanjima. 

“Fudbaleri Radnika pišu istoriju, kako kluba, tako i našeg grada. Hvala što su nam priredili sjajan meč i na najbolji način sinoć promovisali Bijeljinu u Evropi”, rekao je Mićić. 

Nakon što je u saopštenju spomenuta odlična igra plavih iz Bijeljine, prešlo se i na konkretna obećanja, koja su bila izvor brojnih trvenja prethodnih mjeseci, ali i godina.

“Gradska uprava će uvijek stajati uz gradski klub, kako i dolikuje, a upravo smo obezbijedili sredstva za kapitalne investicije na stadionu, kako bi naši sugrađani mogli podršku svom klubu dati kod kuće, odnosno u Bijeljini” – istakao je Mićić.

Inače, Radnik iz Bijeljine domaće evropske utakmice nije igrao na svom stadionu jer on ne zadovoljava stroga pravila UEFA, a najvažnija ulaganja trebala bi biti u tribine i reflektore. O tim investicijama se godinama govori, ali izgleda da će posljednji rezultati pomoći da klub, koji je pratkično u vlasništvu Grada, dobije infrastrukturu dostojnu dvadeset prvog vijeka. 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!