NOVI GLAS

Trudnica iz Bijeljine spasila dječaka od utapanja u Grčkoj

Bijeljinka Dragana Lalić spasila je od utapanja četvorogodišnjeg mališana iz Srbije samo nekoliko sati prije oluje koja je sinoć pogodila Halikidiki.

Trudnica Dragana Lalić bila je na bazenu u hotelskom kompleksu kada je četvorogodišnji dječak iz Srbije, sam došao na bazen i ušao da se kupa.

– U jednom trenutku dječak je ušao u veću dubinu i počeo da se davi. Kada je vidjela da spasioci nisu primijetili šta se događa, Dragana je bez razmišljanja ušla u vodu i izvukla dječaka – navode.

Ubrzo je stigla majka dječaka koja se u to vrijeme kupala u moru, a samo par sati kasnije sve ih je snašla nova nevolja.

– Oluja je počela oko 21.00 časova, nosila je sve pred sobom, drveće je padalo na sve strane, popucalo je nekoliko prozora na hotelu, a vode je bilo i u stubištu, jednostavno bilo je strašno, tako nešto nismo vidjeli ni doživjeli – kažu svjedoci.

Oni takođe kažu da je jutros sve izgledalo sablasno zbog oborenog drveća i popucalih stabala, te da se mnogi gosti hotela žale da im je voda ušla i u sobe.

– Cijelo jutro su se čula kola hitne pomoći pa su neki gosti u hotelu gdje smo smješteni dodatno uznemireni – navode Semberci koji neće prekidati godišnji odmor zbog sinoćnje oluje.

 

 

(infobijeljina)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!