NOVI GLAS

Provalili u fudbalerovu kuću i ukrali psa, nudi 30.000 funti

Engleski fudbaler Danijel Staridž požalio se da su mu nepoznate usobe provalile u kuću u Los Anđelesu i ukrale njegovog psa, te dodao da će platiti koliko treba da sazna ko mu je ukrao psa.

“Slušajte, ntko mi je provalio u kuću u Los Anđelesu i ukrao mi psa. Smrtno sam ozbiljan, ako neko zna nešto o tome tko je ukrao mog psa platiću koliko je potrebno. Želim znati sve o mom psu, o mojim torbama, ma ovo je ludo. Zašto neko provali u kuću i ukrade psa? Ako ntko zna nešto više o ovome, neka mi se javi, želim znati što se j*beno događa”, rekao je Staridž (29) nakon što je shvatio da je neko ukrao njegovog psa.

Fudbaleru je ovog ljeta istekao ugovor sa Liverpulom i trenutno je u potrazi za klubom. Otišao je u svoju kuću u Los Anđeles, tamo ostavio stvari i psa na dva sata, a po povratku ga je dočekalo neugodno iznenađenje. On se nikako nije mogao pomiriti s nestankom psa i pokušava uraditi sve da ga vrati.

“Uzeli su mi psa i dvije ili tri torbe iz kuće. Preskočili su ogradu, pa vidite, moja majica je na podu. Ko god je imao ‘muda’ da to napravi neka mi samo vrati psa, platiću mu. Samo ga nemojte prodati nekome drugome, platiću više od bilo koga. Organizujte to kako želite, platiću koliko treba”, zavapio je još jednom Staridž na svom Instagramu, a kasnije i pojasnio kako je za psa spreman platiti 30 000 funti.

Staridž bi mogao karijeru nastaviti u MLS-u. Dosad je u dresu Mančester Sitija, Boltona, Čelsija, Liverpula, Vest Hema i Vest Bromvič Albiona nastupio 312 puta, zabio je 111 golova i podijelio 42 asistencije.

 

(nezavisne)

POSTANIMO PRIJATELJI