NOVI GLAS

Bivši bubnjar “Bajage i instruktora” danas liječi pola Holivuda

Doktor Tomas je svjetski priznati dijagnostičar, naučnik i profesor, jedan od pionira primjene kvantne fizike u medicine I jedan od pionira doktora klovnova. Bolest može da konstatuje na vašem licu. On je ljekar koji nikada nije koristio lijekove.

Doktor Tomas Pečner, bivši bubnjar Bajage i instruktora, danas liječi pola Holivuda a bio je inspiracija za televizijsku seriju i lik doktora Hausa.

O odrastanju u Beogradu u svom životnom putu govorio je za Exploziv.

Pečner je studirao i doktorirao medicinu u Beogradu, on je Nijemac rođen u Beogradu, zvao se Goran i Tomas i postao je inspiracija za čuvenu američku seriju Dr Haus.

“Ja sam srećan i ponosan što sam ovdje srećan i odrastao, više volim burek sa jogurtom nego bilo koje njemačko jelo”, kaže za Exploziv Tomas Pečner.

U najnezgodnije vrijeme na ovim prostorima nosio je njemačko ime i učio je o zlodjelima njemačkog okupatora za vrijeme Drugog svetskog rata.

“Jednom sam pitao oca zašto su svi na ić a ja na er, a on je rekao to je zato što smo mi Nijemci, rekao sam da ne želim da budem Nijemac, jer kad god smo se igrali kuće Partizana i Nijemaca niko nije htio da bude Nijemac.

Djetinjstvo ga vezuje za Radničku ulicu i Šećeranu, gdje mu je otac radio kao ratni vojni zarobljenik, sve dok mašine nisu počele da proizvode šećer.

Poslije karijere umjetnika i preduzetnika, upisao je medicinu samo da bi razumio uzrok karcinoma koji mu je konstatovan.

Tomas Pečner je danas svjetski priznati profesor, naučnik, dijagnostičar, začetnik kvantne grane u medicini i jedan od pionira doktora klovnova, čovjek koji stalno ide u krizna područja i koji bolest može da konstatuje na vašem licu. U svojoj tridesetogodišnjoj praksi nikada nije koristio lijekove.

“Danas djeci kad imaju temperaturu stavljaju čepić u guzu, niko se više ne sjeća obloga o sirćeta. Postavlja se pitanje ko je zdrav čovjek, onaj kome je dobar rendgenski snimak, a on je recimo masovni ubica, treba postaviti kosmičku dijagnozu, odnosno gledati i duhovnu i mentalnu stranu pacijenta.”

Jednom godišnje dolazi u Srbiju i nesebično želi da svoje znanje podijeli sa onima koji na ovaj način žele da dođu do izlječenja.

 

(prva)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .