NOVI GLAS

Voditeljka i bivša manekenka promijenila vjeru i ime

Voditeljka i nekadašnja manekenka Daniella Mijatović je na svoj Instragram profil postavila sliku iz porodilišta na kojoj je sa bebom i na taj način javnost obavijestila da je postala majka.

Daniella Mijatović, bivša manekenka i voditeljka Federalne TV, posljednje dvije godine krila je svoj život od očiju javnosti. Mnogi su bili iznenađeni kada je u septembru prošle godine uzela godinu dana neplaćenog i zaputila se u daleku Afriku, tačnije Keniju, odakle je porijeklom njena majka Agneta.

Kako javlja Faktor pozivajući se na izvore bliske tamnoputoj ljepotici, razlog njenog odlaska je Kenijac sa belgijskim papirima, koji je u u Africi, ali i u Evropi poznat kao uspješan bioenergičar.

– Otac djeteta je bioenergičar sa kojim Daniella posljednjih mjeseci živi u naselju Nova Otoka. Ona je u bolnicu Koševo otišla u četvrtak, a porodila se u petak ujutro. Ono što je posebno zanimljivo je da je nedavno prešla na islam. To uradila u džamiji u Ilijašu i više se ne zove Daniella nego Doaa – otkriva za Faktor blizak prijatelj tamnopute ljepotice.

 

 

(faktor)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!