NOVI GLAS

Šta znači ime Zlatan Mekin koje se pominje u optužnici za ubistvo pjevačice?

Pjevačica Jelena Marjanović zvala je svog supruga Zorana -Moj Zlatni i Zlatane Moj… On je nju oslovljavao sa Medo i Medo Meki… Tako je Jelena napravila kovanicu i svog muža memorisala u svom telefonu kao Zlatan Mekin!

Izvor blizak ovoj porodici razjasnio je za “Novosti” šta znači nadimak kojim je Jelena oslovljavala Zorana, a koji se pominje i u najnovijoj, trećoj optužnici protiv Zorana Marjanovića, optuženog za brutalno ubistvo supruge 2. aprila 2016. na nasipu u Borči.

– Skoro nikad se Jelena i Zoran međusobno nisu oslovljavali imenima već su tepali jedan drugom – objašnjava naš sagovornik. – Zato će se teško i dokazati motiv zločina. Kad hoćete od nekog da odete, kako insinuira tužilac, ne memorišete ga pod nadimkom kojim mu tepate.

Slično razmišljaju i advokati Zorana Marjanovića. Ipak, prema riječima njegovog branioca Stefana Jokića, to je samo jedna sitnica u moru mnogo većih i jačih dokaza da njegov klijent nije počinio zločin.

– Čekamo odgovor na žalbe – navodi Jokić. – Sve tvrdnje tužilaštva smo argumentovano i sa dokazima pobili. Vjerujemo da će to Apelacioni sud uzeti u obzir prilikom donošenja odluke. Nema dokaza da je Zoran ubio Jelenu, to decidno tvrdimo. Nema dokaza, jer on to i nije uradio.

 

 

(novosti)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!