NOVI GLAS

Snimak masovne tuče preplavio internet, više povrijeđenih (Video)

Na društvenim mrežama objavljen je video snimak masovne tuče, u kojoj su trojica stranih državljana zadobila teže povrede te su prevezena u bolnicu. Dvojici su utvrđene lakše povrede, a treći je odbio ljekarsku pomoć.

Kako se vidi na snimku, koji je objavljen na Fejsbuk stranici “Dnevna doza splitskog nereda”, tuča je okončana u trenutku kada je jedan od učesnika nokautiran štakom.

🍺BRLJA TURIZAM🍺Nakon tećice evo i nokaut štakom.Kao što smo rekli kad povećaš radno vrime svake rupe više je alkohola, šta je više alkohola više je sranja. Šta je više sranja treba više policije za kontrolirat javni red i mir.A policija trenutno ne pokriva niti one logične punktove poput Bačvica pa na cesti iznad Bačvica možete zateći i ovakve scene ❤Petar Škorić malo je do 02h da radi svaka rupa stavimo do 04h, al ne centar nego cili grad. Jebe se tebe dozvoliš kaos i onda su svi odgovorni osim tebe.Sa strane struke možemo reći kako izbornik Dena unatoč viralnosti ovog poteza nije bio oduševljen. Kako kaže vidljivo je da pri samom zamahu nije korišten puni potencijal, već je štakom zamahnia iz lakta.#CroatiaFullOfChaos #MegaKnockuot

Posted by Dnevna doza splitskog nereda on Sunday, June 16, 2019

O ovom događaju splitska policija je obaviještena u petak. Naveli su da je u 4:45 došlo do narušavanja reda i mira u blizini raskrsnice Prilaza braće Kaliterna i Šetališta Petra Preradovića.

(Avaz)

Mož
Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!