NOVI GLAS

Smrt na nudističkoj plažu – Zakoračio u vodu i preminuo!

Muškarac starosti 65 godina preminuo je danas oko 11.30 časova na Adi Ciganliji u Beogradu na nezvaničnoj nudističkoj plaži. Prema riječima očevidaca, muškarac je zakoračio u vodu na neobezbjeđenom mjestu kupališta, srušio se i na mjestu ostao mrtav.

Prema riječima očvidaca, sve se dogodilo u plićaku takozvane nudističke plaže na Adi Ciganliji, kada je stariji čovjek ušao u vodu a potom se srušio. Spasilačka služba je po pozivu stigla na mjesto događaja i zajedno sa ljekarima Hitne pomoći pokušala reanimaciju, ali nažalost muškarcu nije bilo spasa.

Mjesto na kom je preminuli muškarac želio da uđe u vodu je nebezbjedno i nije pod nadzorom službe, niti je na tom mjestu kupanje dozvoljeno.

– JP “Ada Ciganlija” po ko zna koji put apeluje na sve sugrađane i posjetioce da se ponašaju odgovorno, poštuju pravila ponašanja na kupalištu, da borave u vodi u zonama koje su predviđene za kupanje i u radno vrijeme spasilačke službe, a za starije hronične bolesnike da se rashlade i obavezno jave spasiocima prije ulaska u vodu Savskog jezera – naglašavaju iz ovog preduzeća.

Pretpostavlja se da je do smrti došlo zbog srčanog ili moždanog udara.

(Blic)

POSTANIMO PRIJATELJI