NOVI GLAS

Hapšenje vlasnika javne kuće u Srbiji – Podvodio maloljetnice političarima i biznismenima!

M. N. (70) iz Novih Banovaca, vlasnik jedne od najstarijih i najvećih javnih kuća u Srbiji, uhapšen je nedavno zbog sumnje da je podvodio maloljetnicu. Policija je prilikom racije zatekla djevojku (19), koju je, kako se sumnja, Nikolić godinama podvodio gostima u svom baru, u kojem su često viđani razni biznismeni, domaći političari, ali i strane diplomate.

– Nikolić je koristio težak materijalni položaj djevojaka da ih uvuče u kandže prostitucije. To je uradio i sa jednom djevojkom koju je sve vrijeme držao zatočenu u svojoj kući u Novim Banovcima, tačno preko puta njegovog bara. Nju je neko od Nikolićevih saradnika odvodio iz kuće u bar, gdje je pružala seksualne usluge raznoj klijenteli i odvodio je nazad. Bila je stalno pod njihovom kontrolom. Nije smjela ni sa kim da se viđa, ni sa kim da kontaktira… U pitanju je djevojka rođena 2000. godine, a bila je maloljetna kada je osumnjičeni počeo da je podvodi – kaže izvor Srpskog telegrafa iz policije.

Osim Nikolića, uhapšene su još tri osobe, i to R. N. (36), Lj. S. (56) i supruga M. N, K. J. (53).

– U pitanju je dobro razrađen, porodični biznis. Njihova klijentela su bili i neki ugledni političari, razni visoki funkcioneri, biznismeni, ali i strane diplomate. Bar “Maki” je zbog toga godinama opstajao iako je javna tajna da je u pitanju paravan za kupleraj. Zbog toga se dešavalo da uhapšeni zna da će u njegovom lokalu biti racija prije policajaca koji u tu raciju kreću, pa je ovog puta akciju hapšenja izvela policija iz jednog drugog mjesta – objašnjava neimenovani sagovornik Srpskog telegrafa.

Kako saznaju, kuća i restoran M. N. su namjenski građeni za prostituciju i u njima postoje dupli zidovi između kojih je prazan prostor za skrivanje.

– Kada policija upadne, ne zatekne djevojke jer se sakriju u tu šupljinu. Do ulice u kojoj se nalazi javna kuća mora da se priđe putem koji je pokriven kamerama za video-nadzor, tako da kod njega nema iznenađenja – kaže izvor Srpskog telegrafa.

– Znam za njega, ali se ne družimo. Dolaze neke bijesne limuzine, ali ne znam ni da je uhapšen, ja sa njima nemam posla – rekla je komšinica, koja je željela da ostane anonimna.

 

(telegraf)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!