NOVI GLAS

Brat poznatog muzičara na meti napadača – Ubacili mu molotovljev koktel u BMW!

Nepoznati muškarac zapalio je automobil marke BMW koji je u vlasništvu Igora Andonova, rođenog brata repera Dalibora Andonova Grua. Paljenje kola desilo se u noći između četvrtka i petka na parkingu ispred zgrade u kojoj Igor živi, na beogradskoj opštini Zvezdara.

Kako beogradski mediji saznaju, osoba za kojom policija traga najvjerovatnije je razbila prozor automobila i kroz njega ubacila Molotovljev koktel.

– Poslije eksplozije, vatra je buknula za nekoliko sekundi i praktično je izgorio kompletan automobil. Dokazi ukazuju da je auto namjerno zapaljen. Isključena je mogućnost da se sam zapalio, to jest da su u pitanju instalacije ili nešto slično – kaže neimenovani izvor.

Prema njegovim riječima, policija je juče pokušala da prikupi tragove koje je piroman ostavio oko automobila, ali i snimke sa sigurnosnih kamera okolnih zgrada.

– U požaru koji je buknuo poslije eksplozije niko nije nastradao, ali je pričinjena šteta ogromna jer od BMW praktično nije ostalo ništa. Plamen je zahvatio i motor koji je bio parkiran pored, kao i zgradu, ali je, na sreću, plamen brzo ugašen – dodaje sagovornik iz istrage.

Motiv napada, prema njegovim riječima, još uvijek se utvrđuje.

– Iz dosadašnjeg iskustva, paljenje automobila uglavnom predstavlja opomenu. Jedan pravac istrage zasad ide ka poslovima kojima se Andonov bavio. Prema informacijama koje sada imamo, on nije dobijao prijetnje niti ih je prijavljivao policiji – dodaje on.

Igor Andonov, navodno, bavi se gradnjom i ne eksponira se u javnosti.

Komšije iz zgrade ispred koje mu je na Zvezdari zapaljen automobil kažu da ga ne viđaju često, ali da ga ne poznaju kao problematičnog.

– Čuo sam eksploziju i potom vidio vatru i dim. Nekoliko ljudi je istrčalo napolje, ali šta se dogodilo nismo videli. U prvom trenutku djelovalo je strašno, sve se dogodilo oko jedan sat iza ponoći. Plamen je bio ogroman, dim nam je napunio stan – kaže jedan od komšija Igora Andonova.

 

(republika)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!