NOVI GLAS

Kokeza o blamaži u Ukrajini – “Srbijo, izvini!”

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza je na vanrednoj pres konferenciji uputio izvinjenje zbog lošeg rezultata reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Ukraji i zamolio sve da analize i kritike ostave do utorka kako bi se ekipa spremila za duel sa Litvanijom.

Na konferenciji nisu bila dozvoljena pitanja predsjedniku a on je najavio da će nakon meča sa Litvanijom (ponedjeljak, 20.45 bez prisustva publike) razgovarati o svemu

-Prvo da uputim izvinjenje narodu zbog lošeg rezultata i igre u Ukrajini. Krivicu snosi i Fudbalski savez Srbije. Zalaganje i borbenost igrača moraju da budu na mnogo višem nivou, više nikad ne smije da se ponovi izdanje iz Ukrajine. Nacionalni dres je svetinja i on ne može da bude manje ili više vrednovan. Oni svi moraju da ginu na terenu i da daju sve od sebe. I da daju više i bolje nego u svojim klubovima. Pozivam Vas da pružimo podršku igračima i stručnom štabu pred meč sa Litvanijom kako bi pobijedili i u nastavku kvalifikacija uspjeli da izborimo plasman na Evropsko prvenstvo, što je jedini cilj. Vjerujem da naši fudbaleri to mogu da urade. Sve ostale stvari i analize imaćemo nakon Litvanije i tad ćemo imati Izvršni odbor FSS. Nakon tog meča izvršićemo detaljnu analizu i vidjećemo kakve ćemo odluke donijeti. Vjerujem da ćemo se predstaviti u boljem svjetlu a nakon toga ćemo vam na raspolaganju biti za sva pitanja– rekao je Kokeza.

 

(srpskainfo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!