NOVI GLAS

Dženifer Eniston otkrila šta je rekla Anđelini Džoli kad ju je prvu put srela

Nikada nije bila tajna da holivudske glumice Dženifer Aniston i Anđelina Džoli nisu u dobrim odnosima, a svemu tome je kumovao ljubavni trougao u kojem su se našle.

Anistonova iza sebe ima dva propala braka, a prvi put se udala 2000. godine i to za kolegu Breda Pita.

Njihov brak je potrajao samo pet godina, a razlog njihovog razvoda navodno je bila upravo glumica Anđelina Džoli u koju se Pit zaljubio tokom snimanja filma “Gospodin i gospođa Smit”.

U razgovoru za “Veniti fer” Dženifer je progovorila i o tom dijelu svog života i otkrila da je Anđelinu srela samo jednom i to na parkingu na kojem se snimala jedna scena serije “Prijatelji”, u kojoj je Anistonova imala jednu od glavnih uloga.

Međutim, ono što je rekla Džolijevoj mnoge je rastužilo.

Naime, njihov susret se dogodio malo prije početka snimanja filma “Gospodin i gospođa Smit”, u kojemu su njen tadašnji suprug Bred i Anđelina imali glavne uloge.

Dženifer je ispričala da se zaustavila kada je vidjela Anđelinu, predstavila joj se i rekla: “Bred je tako uzbuđen što može da radi s tobom. Nadam se da se dobro zabavljate.”

Naravno, nije mogla ni da naslutiti šta će se sve dogoditi u skorijoj budućnosti te da će je suprug ostaviti upravo zbog Anđeline, prenosi Miror.

Bred Pit i Anđelina su se vjenčali 2014. godine, ali i njihov brak se nakon dvije godine neslavno završio.

 

(nezavisne)

POSTANIMO PRIJATELJI