NOVI GLAS

Zločinac nakon brutalnog ubistva u SAD – “Ne kajem se što sam ubio Zvjezdanu, osvetio sam se njenom ocu”

Slobodan Miljuš (37), osumnjičen da je u petak zvjerski ubio svoju suprugu Zvjezdanu Bencun (31) u porodičnom stanu u Las Vegasu, razgovarao je sa novinarima lokalne televizije KTNV 13 Action News o detaljima zločina, tvrdeći da mu nije žao što ju je ubio!

On je iza rešetaka poručio da nije srećan, ali “šta je tu je”. Za FOX5 je potom ispričao da je ubio Zvjezdanu jer je “lagala stalno, i iz osvete njenom ocu”!

Ovaj muškarac, porijeklom iz Like, koji već godinama živi i radi u SAD, tereti se da je metalnom bejzbol palicom pretukao ženu, koja je namjeravala da se razvede od njega. Novinari koji su pričali sa njim prenose da je njihov stariji sin, koji ima trinaest godina, ušao u stan nakon zločina.

– Kada je policija došla, ništa im nisam rekao – izjavio je Miljuš.

Međutim, na osnovu uvida u policijske izvještaje, tamošnji mediji prenijeli su šta je osumnjičeni naknadno ispričao detektivima. Ispostavilo se da je dječak došao kući poslije škole i zatekao roditelje prekrivene krvlju na krevetu u spavaćoj sobi. Otac mu je onda navodno dao dvadeset dolara i rekao mu da ide! Tinejdžer je otrčao do najbliže benzinske pumpe i odmah pozvao pomoć.

– Miljuš je ispričao da nije mogao da podnese više da ga Zvjezdana vara i da je tog dana kap prelila čašu. Tog dana kada je Zvjezdana ubijena, on je pokušao da je zagrli, a ona ga je navodno odgurnula – prenose američki mediji svoja nezvanična saznanja.

Miljuš je sačekao da dječaci odu u školu, a potom je otišao u prodavnicu po – bejzbol palicu, kuhinjski nož i samoljepljivu traku! U drugoj radnji kupio je votku i energetsko piće.

– Poslije nekoliko čaša, ušao je u spavaću sobu i tri puta udario suprugu po glavi dok je ležala na krevetu. Kazao je da je htio i sebe da ubije, ali da to ipak nije sproveo u djelo – navodno su rekli detektivi.

Miljuš u razgovoru sa novinarima nije pokazao kajanje, ali emocije su ga preplavile kada je spomenuo sinove.

– Volim svoju djecu i nadam se da će biti dobro. Nadam se da će se dobro starati o njima – rekao je uhapšeni i dodao da mu je žao što je sin vidio krvavi prizor.

Na pitanje novinarke da li brine kakve posljedice će to ostaviti po dečaka, odgovorio je – da.

– Od prvog trenutka kada sam uzeo palicu, znao sam da ću je ubiti. Lagala je stalno, o svemu, da mnogo radi. Nikada nije bila kod kuće. Ovo je sve i osveta njenom ocu. Kada bude sve ovo čuo, znaće dobro na šta mislim i šta je uradio – ispričao je Miljuš.

Sestra žrtve, koju su potom pozvali za komentar, kratko je odgovorila da je Miljuš monstrum i da laže, kao i da je njihov otac divan čovjek.

Podsetimo, jezivo ubistvo se dogodilo u petak, a policija je dobila poziv u 16.28. Trinaestogodišnji dječak je ispričao da je njegov otac povrijedio njegovu majku palicom. Ubrzo poslije poziva stigao je policijski automobil, pokupio je dijete i uputio se na adresu gde je ova porodica živjela. Pokucali su na vrata stana, ali niko nije odgovarao. Uspjeli su da uđu kroz otvoreni prozor spavaće sobe.

– Žena je još davala znake života. Pored je bio muškarac, nepovrijeđen, svjestan, ali nije reagovao na riječi policajaca – prenose tamošnji mediji.

Miljuš je odmah uhapšen, a Zvjezdana je prevezena u bolnicu gdje je, nažalost, podlegla povredama.

 

(novosti)

POSTANIMO PRIJATELJI