NOVI GLAS

Bijeljina – Mićo Mićić : “Fabrika u Hasama je primjer odgovornog poslovanja” (Foto)

Italijanska firma “Sevenpul” koja šije dio programa za poznatu modnu kuću “Beneton” radi punim kapacitetom u Bijeljini i planira proširenje proizvodih pogona u budućnosti. “Sevenpul” je danas posjetio gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić sa svojim saradnicama i sa rukovodstvom firme razgovarao o mogućnostima dalje podrške Grada Bijeljina ovoj kompaniji.

Direktorica “Sevenpula” Kamparano Lorena Marija podsjetila je da firma trenutno zapošljava pedeset radnica koje šiju konfekciju, odnosno, majice, košulje i džempere za kompaniju “Benetonove”.

– U toku je izrada kolekcije jesen/zima za 2019-2020. godinu, a iz proizvodi iz našeg pogona odlaze u “Beneton” prodavnice širom svijeta – naglasila je Kamparano.

Ističući da svi strani investitori koji žele da investiraju na području Bijeljine imaju logističku podršku Gradske uprave, gradonačelnik Mićić je dodao da je to bio slučaj i sa firmom “Sevenpul”.

– Pomogli smo im preko Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije i odredili lice koje je bilo uz njih tokom pronalaženja lokacije za investiranje, ali i tokom i procedure registrovanja firme. U razgovoru sa zaposlenima radnicama stekao sam utisak da su zadovoljne platom i uslovima poslovanja, što mi je posebno drago i to je dobar primjer odgovornog poslovanja stranih investitora – zaključio je Mićić.

 

 

NoviGlas

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!