NOVI GLAS

Slučaj „Mesić u Bijeljini“ – Šta nakon svega kaže Mićo Mićić?

Nedjelju za nama obilježila je vijest o dolasku Stjepana Mesića u Bijeljinu. O detaljima se, međutim, samo spekulisalo, borci su se bunili, bunili su se i iz više gradskih udruženja i na kraju, do njegove posjete Bijeljini nije ni došlo. Barem ne one zvanične i barem ne da se za nju zna.

Vijest o sastanku Mesića i prvog čovjeka Bijeljine demantovali su i iz kabineta gradonačelnika, rekavši da nisu planirani zvanični susreti niti da je  dok su s druge strane, mediji u Bijeljini pisali i o tome da je susret odgođen, ali da će se dogoditi u narednom periodu. Takođe, pojavile su se i informacije da su se Mesić i Mićić sastajali i ranije u Brčkom, ali to nije potvrđeno.

Na kraju, oglasio se i jedan od glavnih aktera priče – Mićo Mićić.

Kako piše novinska agencija Srna, od koje je i potekla informacija o dolasku bišeg hrvatskog predsjednika, gradonačelnik Bijeljine iznio je niz optužbi na račun agencije.

On tvrdi da je Srna izmislila njegovu izjavu da će se sastati sa bivšim predsjednikom Hrvatske Stjepanom Mesićem.

Međutim, dalje navode da je Mićić samo dva dana ranije u Centru za kulturu “Semberija”, u podnevnim časovima, na pitanje novinara Srne da li Mesić dolazi u Bijeljinu i da li će se sastati sa njim i privrednicima grada, rekao da se on sastaje sa Mesićem, a da nema informaciju o sastanku sa privrednicima.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!