NOVI GLAS

Mićić se ipak nije sastao sa Mesićem – Posjeta moguća u narednom periodu?

Iako se tokom jučerašnjeg dana “šuškalo” da će biti održan sastanak gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića i bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića, za šta je Srna dobila čak i potvrdu od Mićića, do sastanka danas nije došlo. 

Predrag Lopandić, zadužen za informisanje u kabinetu gradonačelnika Bijeljine, izjavio je Srni  danas da “do sastanka nije došlo, niti je trebalo da dođe”, što je, kako kaže, sinoć i demantovao.

Međutim, gradonačelnik je samo dan ranije rekao da će se sastati sa Mesićem, ali da nije upoznat da se Mesić sastaje i sa privrednicima grada. 

S druge strane, kako saznaje portal InfoBijeljina, Mesić je zaista trebalo danas da dođe u Bijeljinu, ali je put odgođen. Kako je istaknuto, put je odgođen iz privatnih razloga, ali nije isključeno da će u narednom periodu bivši hrvatski predsjednik ipak posjetiti Bijeljinu.

Ova vijest podigla je dosta prašine i na noge podigla više udruženja, među kojima su borci i raseljeni Tuzlaci koji su jednoglasno poručili da Mesić nema šta da traži u Bijeljini, pa čak ni kao privrednik.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!