NOVI GLAS

NS RS uživo: Vukanović prozvao bijeljinskog advokata Miloša Stevanovića

Narodni poslanik Nebojša Vukanović danas je u svom izlaganju vezano za ljudska prava u Srpskoj i rad ombudsmana pomenuo i Bijeljinu i advokata Miloša Stevanovića.

Naime, na dnevnom redu NS RS našao se i izvještaj o radu Ombudsmana za ljudska prava RS. Govoreći o ljudskim pravima i korupciji u pravosuđu, Vukanović je rekao da mu se obratila Dijana Jović iz Bijeljine sa svojim problemom.

“Ona se žalila na problem sa advokatom iz Bijeljine Milošem Stevanovićem. On je advokat ovdje nekih vladajućih porodica, ali to ga ne amnestira. Ne mogu biti advokati kriminalci koji  vrše teška krivična djela” rekao je Vukanović i dodao da bi trebalo da odgovara ako je istina da je počinio više krivičnih djela prevare i oštetio je ljude za ogromne cifre gdje su u pitanju milioni maraka.

Obraćajući se ministru pravde Antonu Kasipoviću, Vukanović je o slučaju iz Bijeljine rekao sljedeće:

“Ja bih volio da se ispita taj slučaj. Ja sam preporučio gospođi Jović da se  Vama obrati, jer je u pitanju slučaj klasične prevare, oteta je firma preko pola miliona i vidjećete sve je to vrlo dokumentovano”, rekao je Vukanović u NS RS i još jednom poručio da cijeli slučaj treba ispitati.

Kontaktirali smo i Miloša Stevanovića. On je za NoviGlas, komentarišući Vukanovićeve izjave, rekao:

“To je potpuno neistinito, on koristi neprovjerene informacije. Moja kompanija je dala 500 000 KM što on nije rekao. Mi ćemo interno da ozbiljno razgovaramo o tome da protiv njega podnesemo prijavu za klevetu, jer je ovo drugi put da me kleveće, ali ja mu se ovom prilikom zahvaljujem što mi pravi dobar marketing”, izjavio je za NoviGlas Stevanović.

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!