NOVI GLAS

Nepoznati muškarac danima puca na prolaznike iz vazdušne puške

Prethodna dva dana u Sarajevskoj ulici kod broja 55, u centru Beograda, po navodima stanara nepoznata osoba pucala je na prolaznike iz vazdušne puške, saznaje “Blic”.

– Jedan kolega je pogođen u nogu. Kasnije kada je policija došla i izvršila uviđaj, našli su dve-tri dijabole u krugu od desetak metara – rekla je jedna od radnica u obližnjem marketu za “Blic“.

Dok su reporteri “Blica” bili na mjestu događaja, čuo se jak pucanj koji je uzbunio prolaznike, ali ovaj put na svu sreću niko nije pogođen.

– Čuo se jak pucanj, nisam znala tačno šta se dešilo, vidjela sam samo da su golubovi panično poletjeli, vjerovatno je bio još jedan pucanj – rekla je jedna od prolaznica na ulici.

U ovom dijelu Beograda ovo je već dva dana glavna tema među komšijama.

– Moj prijatelj je prije neki dan pogođen u leđa, kada je prelazio pješački prelaz. Mislim da ima mali otok na leđima – rekao je jedan od radnika obližnjeg lokala, čiji se komšija našao na meti pucača.

Većina radnika okolnih lokala, ali i stanara, zabrinuta je za svoju bezbjednost, jer kako kažu, iako do sada niko nije ozbiljno povrijeđen, nikada se ne zna kada može biti.

– Zamislite da dijabola pogodi nekoga u oko, to može biti veoma opasno – rekla je jedna od komšinica.

Očevici kažu da je policija bila na mjestu događaja, kada je ovaj slučaj prijavljen, međutim i dalje je ostalo neotkriveno ko je izvršilac.

Pretpostavlja se da je pucač iz zgrade prekoputa.

Sličan incident dogodio se prošle nedjelje u Novom Sadu kada je nepoznata osoba danima iz vazdušne puške gađala prolaznike na Bulevaru Jaše Tomića. Zbog povreda zadobijenih iz vazdušne puške nekoliko Novosađana potražilo je pomoć ljekara u Urgentnom centru.

 

 

 

(srpskainfo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .