NOVI GLAS

Marić ostaje bez omiljene voditeljke – Zaštitno lice TV Hepi napušta ovu televiziju, prelazi kod konkurencije?

Bojana Ristivojević neće više biti zaštitno lice televizije Hepi zbog niza nesuglasica koje su se pojavile između nje i doskorašnjih poslodavaca.

Harizmatična voditeljka stekla je ogromnu popularnost vodeći rijaliti “Parovi”, ali i druge emisije poput “Dobro jutro, Srbijo”, “Poželi pesmu”, “Provodadžije” i “Prelo”. Upravo zbog ove posljednje je i nastao problem.

Kako piše Kurir, Ristivojevićeva je od čelnika Hepija zatražila da je oslobode vođenja noćnih programa u sklopu rijalitija “Parovi” i da ostane voditeljka vikend emisije “Prelo”, zbog preopterećenosti obavezama. Njeni poslodavci su, iz njima poznatih razloga, potpuno drugačije odlučili.

– Bojana se zaista odlično snašla kao voditeljka “Prela”, i to je zaključak kako gledalaca tako i čelnika televizije. S obzirom na to da godinama vodi rijaliti program uglavnom u noćnim satima, u posljednje vrijeme je došlo do zasićenja i zato je svojim pretpostavljenima rekla da više ne želi to da radi. Poslije nekoliko dana od prvog sastanka na kojem je Ristivojevićeva iznijela svoj problem, stigao je odgovor čelnika Hepi televizije koji je glasio “Bojana više neće voditi ‘Prelo’, ostaje voditeljka ‘Parova'” – izvor blizak ovoj TV voditeljki.

Nakon ovakve odluke uredništva, voditeljka je odlučila da više ne bude dio televizije Hepi. Ona će odraditi još nekoliko emisija u sklopu rijalitija “Parovi”, a potom će otpočeti pregovore za novo radno mjesto.

– Nije ovo prvi put da Bojana razmišlja o odlasku. I prije godinu dana je bila na korak da donese odluku da napusti Hepi, ali su je glavni urednici ubijedili da ostane. Ovaj put je odluka definitivna. Već su počele da pristižu i ponude od drugih, konkurentskih televizija. Svakako joj je u planu da ostane i dalje u voditeljskom poslu – piše Kurir.

 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!