NOVI GLAS

Bijeljina – Trener Radnika Žižović o suđenju i prvom porazu svog tima

Radnik je doživio prvi poraz u proljećnom dijelu Premijer lige Bosne i Hercegovine . Na svom terenu su poraženi od Željezničara (0:1) i tako su se praktično oprostili od borbe za plasman u evropska takmičenja.

Ipak, bijeljinski tim je čini se opet oštećen. Nakon Mostara sudije sui male svoju ulogu i u ovom duelu. Naime, poništen je gol Jovana Motike a prije toga očigledan prekršaj nad Merajićem u izglednoj situaciji nije sviran. Za to i ne čude zvižduci publike namjenjeni glavnom sudiji Draganu Petroviću nakon meča.

Trener Mladen Žižović nije želio previše o suđenju.

-Narod kaže da se oko stvari na koje ne možeš da utičeš, ne treba nervirati. Kao trener moram to iskontrolisati, ali igrači to malo teže prihvataju. Jednostavno, nemoćni smo, ne mogu ja tu ništa. Shvatam situaciju, ovdje sam niz godina, tako da jeste teško. Poslije pregledanog snimka mi ne možemo znati je li to na terenu tako kako jeste, ali vjerujem da nema namjere. Nadam se da ćemo imati više sreće u drugim utakmicama i da nam neće poništavati golove- rekao je Žižović nakon meča.

Njegov tim je porazom se oprostio od borbe za evropska takmičenja uprkos sjajnom drugom dijelu sezone.

– Čestitam ekipi Željezničara na pobjedi. Mi smo ponovo podbacili u prvom poluvremenu kada smoprimili pogodak i to iz auta što je neshvatljivo. U nastavku smo morali da jurimo rezultat i drugo poluvreme smo odigrali odlično. Postigli smo gol koji je poništen, imali nekoliko prilika i bili puno bolji rival, međutim na kraju je ostalo 0:1. Drugo poluvrijeme treba da bude primer mojoj ekipi kako treba da igra protiv svih protivnika i mi želimo da zadržimo taj sistem igre koji se pokazao kao odličan za moju ekipu– rekao je Žižović.

 

(srpskainfo)

POSTANIMO PRIJATELJI