NOVI GLAS

Druga žena muftije Zukorlića uplovila u manekenske vode (Foto)

Supruga muftije Muamera Zukorlića Elma Elfić Zukorlić pojavila se sinoć na reviji kreatorke Suzane Perić i svojim izgledom mnogima privukla pažnju.

Elma Elfić Zukorlić bila je odjevena u dugačak crni mantil, imala je visoke potpetice, a na glavi je, u skladu sa vjerom, kao i uvijek nosila hidžab.

Elma je i sama više puta isticala da voli da prati modu i trendove, kao i da voli rad Suzane Perić, a njena elegancija ni sada nije prošla neprimijećeno.

– Da, muslimanka može da prati modu sve dok ona ne urušava osnovne šerijatske principe odijevanja, a to je da odjeća nije prozirna i tijesna. Ja volim modu, ali je ne pratim slijepo. Izgradila sam svoj stil i trendove pratim isključivo u onoj mjeri u kojoj smatram da meni to pristaje. Chanel i Dior imaju linije koje jako volim, tim prije što odlikuju ukus moje majke, tako da sam uz ove brendove rasla i imam neke njihove komade. Ali veoma cijenim i domaće dizajnere i često kupujem njihove modele. Među njima su Verica Rakočević, Suzana Perić, Igor Todorović i Sedžda Zukorlić – rekla je Elma nedavno u intervjuu za “Bazar”.

Elma je druga žena Muamera Zukorlića i sa njim je dobila četvoro djece. Po obrazovanju je doktor ekonomskih nauka i već nekoliko godina vodi jedan univerzitet na kome i predaje.

 

(Blic)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .