NOVI GLAS

“Ti si ćerko majkin sin” – Holivudska glumica usvojenog sina odgaja kao – djevojčicu!

Glumica Šarliz Teron je prvo imala sina i ćerku, ali poslije jednog saznanja i prihvatanja ona sada ima dvije devojčice.

Oskarovka je usvojila djecu, Džeksona i Ogast. Džekson je dječak od sedam godina i usvojila ga je 2012, a ćerku tri godine kasnije.

Međutim, fotografije dječaka u haljinici šokirale su dio javnosti.

Popularna glumica je otkrila da već četiri godine sinčića odgaja kao da je djevojčica, i da mu se obraća u ženskom rodu, samo je to do sada krila.

“Imala je tri godine kada mi je rekla da nije dječak. I od tada, odgajam djevojčicu, kojoj se kasnije pridružila još jedna sestra. Ja sam mama dvije divne djevojčice i želim da ih zaštitim, kako bi procvjetale,” rekla je ona, prenosi Indipendent.

“Moj posao majke podrazumijeva da moram da uradim sve što je u mojoj moći da ih volim i slavim, i da budem sigurna da imaju sve što im je potrebno kako bi mogle da budu šta god požele. Uradiću sve što mogu kako bi moja djeca imala to pravo, i kako bi se tokom života osjećale bezbjedno,” rekla je ona.

Oskarovka, koja je kao petnaestogodišnjakinja gledala kako njena majka ubija njenog oca u samoodbrani, rekla je da je od majke Gerde naučila da mora biti iskrena.

“Odrasla sam u Južnoj Africi, zemlji u kojoj ljudi žive poluistine, uz laži i šaptanje. Odgajana sam tako da ne budem takva. Majka me naučila da moram da se izborim za sebe, da znam da život nije vječan i da moram da ga živim iskreno,” rekla je ona.

 

 

(nedeljnik)

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .