NOVI GLAS

Obožavalac Darka Lazića otkupio njegov smrskani “BMW” – “Samo mi je bitno da ga je on vozio”

Fan Darka Lazića kupio je automobil, koji je 23. oktobra 2018. godine, kada je pjevač imao nesreću, potpuno smrskan i uništen.

Auto je završio na otpadu, ali ga je Lazićev fan pazario samo iz razloga što ga je vozio – Darko Lazić.

– Moj auto je bio smrskan,i ja sam ga odmah poslao na otpad. Naravno, ne bi ni padalo na pamet da ga nešto popravljam ili da uopšte razmišljam o njemu više. To je sada olupina i – ćao. Međutim, onda mi se javljaju sa autootpada i kažu da neki lik hoće da ga otkupi. Ja stao zgranut. Ne razumijem što bi neko htio otkupiti olupinu kad može kupiti normalan auto, ne znam uopšte ni kako bi ga skrpio, ni zašto bi to radio. Em je olupina, em bih ja imao trip i neke loše karme – počeo je Darko.

Kaže da mu ništa nije bilo jasno.

– Kupac sve zna, ali ga ne zanima. Kaže čovjek: “Baš me briga u kakvom je stanju, taj auto je bio u vlasništvu Darka Lazića, on se njime vozio, samo mi je to bitno” – ispričao je Lazić, šokiran potezom izvjesnog muškarca, prenosi Espresso.

Podsjetimo, Darko je mjesec i po ležao u KBC-u Zemun, gdje su mu se ljekari uspješno izborili za život. Ipak, izvađena mu je slezena, bio je na dijalizi, operirana mu je butna kost, a nakon što je bio spreman napustiti bolnicu, prebačen je u “Selters” banju.

Darko će uskoro imati prvi nastup, i to sa Acom Lukasom.

 

(Avaz)

POSTANIMO PRIJATELJI