NOVI GLAS

Goca Tržan tužila “bivšeg muža Goce Tržan”

​Goca Tržan i Ivan Marinković, njen bivši suprug sreli su se na sudu, a razlog je taj šo ga je pjevačica tužila zbog toga što je u rijalitiju ‘Parovi’ u kom trenutno boravi, iznio da je njen sadašnji suprug Raša Novaković homoseksualac, te da je to razlog zbog toga Goca sa njim nema djecu.

“Goca i Raša su me tužili za povredu ugleda i časti. Traže da im platim odštetu od 300.000 dinara jer sam navodno rekao u rijalitiju da je Novaković homoseksualac. A ja sam samo kazao ‘indijanac’ i da ne može da ima decu, kao i da živi u mom stanu. Spremiću i ja deset tužbi, pa da se narednih 15 godina sprdam na sudu”, otkrio je Ivan u kontroverznoj vili.

Marinković je u nastavku dodao da se sve vreme smijao u sudnici jer su njih dvoje, prema njegovim riječima, “pokušavali da naprave žrtve od sebe”

“Odvalili su kako su uvrede koje sam izneo na Rašin račun uticale na njegov posao. On je ispričao da je zbog mene dobio otkaz u jednoj poljoprivrednoj firmi. Osećao se neprijatno jer su svi upirali prstom u njega i pričali: “On je taj Raša, za kog je Ivan otkrio da je gej i da ne može da ima decu”. Zatim je objasnio da sa Gocom nema naslednike jer ima “slabo pokretljive spermatozoide, kao i da planiraju veštačku oplodnju”, nastavio je Ivan da iznosi detalje sudskog procesa.

Takođe, kaže da njegova bivša supruga i Raša navodno “sprovode medijsku hajku nad njim”, dok “svi znaju da je obrnuto”.

 

(alo)

POSTANIMO PRIJATELJI