NOVI GLAS

Nezapamćeno – Kladionice se usijale zbog serije, kvote se mijenjaju iz časa u čas – Ko će osvojiti “Igru prestola”?

Večeras je dugoočekivana premijera osme sezone serije “Igra prestola”, a nakon dvije godine pauze nestrpljenje je doživjelo vrhunac. Kladionice su pripremile specijalne ponude, a njihovi bukmejkeri su izračunali kakve su kvote likovima iz serije. 

Osam sezona zapleta došlo je do vrhunca, a u narednim epizodama nas očekuje rasplet priče koja je “omađijala” milione širom svijeta. Sersei vlada prestonicom, Sansa Zimovrelom, a Deneris i Džon pokušavaju napraviti armiju živih koja bi se borila protiv strašne armije mrtvih Noćnog kralja. 

Kvote u kladionicama se mijenjaju iz trenutka u trenutak, te će biti vrlo neizvjesno ko će ostati do kraja, a ko izgubiti život. Iznenađujuće ili ne, ako pitate bukmejkere, najveće šanse da na kraju serije sjedi na prestolu ima Bren Stark. Kvota na njega je 2,00.

Osim Brena, među najvećim favoritima za Gvozdeni presto su Džon Snou (kvota 4,30), Sansa Stark (4,30), Gendri (6,00), Tirion Lanister (10), Deneris Targarjen (10), Arja Stark (12), a ako vjerujete da serija neće imati srećan kraj i da će Vesterosom zavladati Noćni kralj i horde mrtvih, kvota na takav rasplet je 12.

> NASLOVNA – NoviGlas <

Bukmejkeri su, na primjer, ubijeđeni da živi kraj serije neće dočekati Gregor Kligejn Planina, Juron Grejdžoj i omražena Sersei Lanister. Na Planinu je kvota da neće preživjeti tek 1,01, a da će preživeti 10,5, a i kod ostalih pomenutih odnos je vrlo sličan.

Možda će već od noćas mnoge stvari biti jasnije.

 

NoviGlas

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI